Escalier

Escalier is een boutique executive search bureau in de vastgoedmarkt. Ze vroegen mij hun oude website te vervangen door een nieuwe. In samenwerking met Simone Lensink en Maurits Rinders heb ik op basis van het veelzijdige Divi theme een compleet nieuwe website gebouwd. Bekijk de website hier.

Haastje Repje Styling

Haastje Repje Styling

Haastje Repje, tot voor kort een begrip in de Amsterdamse Pijp. Haastje Repje was tot enkele maanden geleden dé winkel waar de zelfbewuste en modegevoelige vrouw vrijwel zeker de winkel uitliep met een bijzondere toevoeging aan haar garderobe. Nu de winkel is gesloten, gaan Brigitte en Selma samen verder als Haastje Repje Styling. Ze staan te springen om hun styling skills en expertise met oude en nieuwe klanten te delen. Bekijk de geheel vernieuwde website, inclusief webshop, hier.

Het Zonnelicht Tilburg

Het Zonnelicht Tilburg

Het Zonnelicht is een spiritueel centrum in hartje Tilburg. Het Zonnelicht heeft een Meditatiehuis, een Theehuis en een Bamboetuin. Het biedt een gevarieerd aanbod op het gebied van meditatie, mindfulness, non-dualiteit, meditatieve dans, klank en zang, diverse yogavormen, oosterse bewegingsvormen en sjamanisme. Eigenaresse Karin vroeg mij de website te vernieuwen en een eigentijdse look te geven. Bekijk de website hier.

Swantje Tieken Acupunctuur

Swantje Tieken Acupunctuur

Swantje Tieken is een gedreven acupuncturist. Onlangs is zij haar eigen praktijk in Muiderberg gestart. Swantje had behoefte aan een eigen website om haar diensten in de regio Amsterdam, Almere en Gooi en Vechtstreek kenbaar te maken en meer te vertellen over hoe zij werkt en waarom zij van haar werk houdt. Nou, dat is gelukt!

Bekijk Swantje’s website hier.

Henk Woltjer Arts & Illustrations

Henk Woltjer heeft een grote passie: tekenen en schilderen! Als architect bij de Nederlandse Spoorwegen werkte Henk– tot genoegen van zijn opdrachtgevers – met potloodschetsen. Dit tegenwoordig zeldzame ambacht komt terug in zijn vrije tijd bij het maken van illustraties en het tekenen en ontwerpen van motorfietsen. Vanaf 2013 pakte Henk ook zijn oude liefhebberij van het schilderen met olieverf weer op. In zijn huidige werk zie je de onderwerpen geleidelijk verschuiven van landschappen naar portretten en volledig abstract werk.

Bekijk Henk’s website hier.

Webdesign & Marketing

Saskia Fekkes

Saskia Fekkes heeft een grote passie: dansen! Saskia is Nia docent en verzorgt ook trainingen voor mensen die een hoge werkdruk ervaren daarbij het gevoel hebben even geen invloed meer te hebben op hun leven en gezondheid. Saskia vroeg Madelon de Graauw een ontwerp te maken voor haar website en Madelon vroeg mij om de website naar haar ontwerp te bouwen.

Bekijk de website hier.

Volkstuinvereniging Nooit Gedacht

Naast mijn werkzaamheden als webdesigner ben ik secretaris van de Muidense volkstuinvereniging Nooit Gedacht. De website was nogal verouderd en kon wel een facelift gebruiken. De nieuwe website geeft een goede indruk van het wel en wee op ons tuinencomplex en de prachtige omgeving waarin wij naar hartenlust kunnen tuinieren. Daarnaast bevat de website veel nuttige informatie voor geïnteresseerden en nieuwe leden.

Bekijk de website hier.

Flamencovivo

Dansschool FlamencoVivo

Anamaría was nog geen vier jaar oud toen zij haar eerste pasjes op de dansvloer zette. Het begon allemaal met klassiek ballet en dansexpressie. Daarna verruimde zij haar beweging met salsa, oriëntaalse dans, yoga, en tango argentino. Nu heeft Anamaría zelf een dansschool in Tilburg waar zij haar passie, de flamencodans, kan overdragen op haar eigen leerlingen. Bekijk de website hier.

Marjon Krouwels-Trainer-Coach

Marjon Krouwels

Na een loopbaan bij verschillende bureau’s startte Marjon in 2001 haar eigen bedrijf en heeft zij zich gespecialiseerd in de thema’s loopbaanbegeleiding, timemanagement en werkgerelateerde burn-out’s. Sinds 2005 werkt Marjon als erkend coach op deze thema’s. Na 25 jaar in Amsterdam te hebben gewoond, heeft Marjon in 2011 haar eigen droom naar een plek buiten de stad en dicht bij zee gerealiseerd en heeft zij zich gevestigd op het eiland Texel. Marjon vroeg mij een eigentijdse, informatieve website voor haar te bouwen. Bekijk het resultaat hier.

Petra Vonk

Petra heeft jarenlang als examensecretaris van vier opleidingsteams een groot ROC ondersteund bij de dagelijkse werkzaamheden van de examencommissie. Ook was Petra betrokken bij de borging van de examineringskwaliteit en bij een herstelonderzoek op examineringskwaliteit door de Onderwijsinspectie. Nu Petra als NVE-geregistreerd examensecretaris beschikbaar is om examencommissies zelfstandig te ondersteunen en te adviseren, heeft zij mij gevraagd voor haar een bij haar werkterrein passende website te maken. Bekijk haar website hier.

Website Haastje Repje Amsterdam

Haastje Repje Amsterdam

Haastje Repje – eerst in van de Ferdinand Bolstraat en later in de Van Woustraat in Amsterdam – was een eigenzinnige, bijzondere winkel met een enthousiast verkoopteam. In de prachtige winkel van eigenaresse Brigitte Engels kon je een ruim assortiment dameskleding, badkleding, lingerie, schoenen, laarzen, tassen, sieraden en andere accessoires vinden. De winkel is gesloten, maar gaat in een andere vorm verder. Bekijk de website hier.

Website Bureau Gerlings

Bureau Gerlings

Marjet Gerlings is omgevingspsychologe te Amsterdam. In 2016 startte zij haar eigen bureau. Marjet onderzoekt de vaak complexe relatie tussen mens en omgeving en begeleidt projecten op dit terrein. Zij vroeg mij een eigentijdse website te maken die duidelijk maakt wat zij voor wijken en opdrachtgevers kan betekenen. Bekijk haar website hier.

portfolio

Denise van de Ven Uitvaarten

Denise van de Ven wilde een eigentijdse website voor haar bijzondere uitvaartonderneming. Zij wilde dat de website haar motto ‘bewust afscheid nemen met hart en ziel’ zou uitstralen. Denise: “Door onze samenwerking heeft m’n website een betere structurering gekregen en ook gaf Rob adviezen om de site meer ‘publiekgericht’ te maken. M’n website heeft nu de heldere en natuurlijke uitstraling die ik voor ogen had. Rob, bedankt!”

ZIN Energie en Beweging

ZIN Energie en Beweging

Brigitte Vogel en Louis Bezems beoefenen sinds 2000 Taijiquan en Qigong.  Beiden zijn vanuit een medische achtergrond gestart en Taijiquan en Qigong werd hun hobby en passie. Ze volgden een BOCAM opleiding voor docent, trainer en therapeut. Hier halen Brigitte en Louis nog altijd veel energie en kracht uit. Graag delen zij hun positieve ervaringen die ze hebben opgedaan op gebied van gezondheid en bewustzijn met hun leerlingen. Op hun website vindt je meer informatie.

webdesign-en-marketing-pianoles-jo-sporck

Pianoles Jo Sporck

Naast een bevlogen docent is Jo Sporck ook bevoegd docent, opgeleid als solist aan het conservatorium van Maastricht. Met zijn praktijkervaring van meer dan dertig jaar kun je bij Jo terecht als beginner en ook als vergevorderde. Ook coacht Jo (jong) talent met professionele ambities. Naast pianist en pianodocent is Jo Sporck componist en heeft hij als criticus veel over klassieke muziek gepubliceerd.  Op de website vindt je meer informatie.

Website Madelon de Graauw

Madelon de Graauw

Madelon de Graauw is zelfstandig grafisch ontwerper te Tilburg. Haar werk is kleurrijk, speels en origineel. Vooral dat wilde zij op haar nieuwe website laten zien. Zij voelt zich thuis bij kleine organisaties en de non-profit sector. Wat je van Madelon kunt verwachten is vakwerk voor een reële prijs. In de lente van 2017 is Madelon afgestudeerd aan de Academie voor Schone Kunsten in Arendonk. Op haar website vindt je ook haar kunstwerken.

Engels & Van Hummel

Engels & Van Hummel

Eigenaren Rob en Caroline hebben een paar jaar samen een maatschappelijke onderneming gerund: Engels & Van Hummel. Deze organisatie bood betrouwbare en betaalbare hulp aan senioren en mensen die door persoonlijke omstandigheden ondersteuning nodig hadden. Het was de eerste website die ik in 2015 met vallen en opstaan heb gebouwd.

Interessant? Deel het op social media