Petra Vonk

Petra Vonk – Controle en advies bij examinering en diplomering in het MBO

Naast haar politieke loopbaan – Petra is sinds 2016 actief als gemeenteraadslid voor Groen Links in de gemeente Gooise Meren – is zij examensecretaris in het MBO. De laatste jaren heeft zij zich gespecialiseerd in controle en advies bij examinering en diplomering in het MBO. Eerst nog als interim, waarvan de laatste drie jaar bij het ROC Amsterdam, nu volledig zelfstandig en NVE-gecertificeerd. Petra vroeg mij een website voor haar te maken, waaruit kort maar krachtig blijkt wat zij kan betekenen voor het MBO. Een eigentijdse website met tekst die voor zichzelf spreekt. Bekijk haar website hier.

Flamencovivo

FlamencoVivo

Anamaria vond haar ware passie, de flamencodans, in de prachtige oude Zuid-Spaanse stad Cádiz. Zij volgde flamencolessen bij onder meer Academia de Baile Flamenco Compás, Asociación de Danzas Ciudad de Cádiz en in Sevilla bij Centro de Arte y Flamenco de Sevilla. Sinds 2002 runt Anamaria haar eigen Flamenco Dansschool in Tilburg. Naast danslessen geeft zij ook workshops en geeft zij met haar showgroep Grupo FlamencoVivo ieder jaar voorstellingen in haar eigen, volledig Spaans ingerichte theaterzaal. Haar website was echter sterk verouderd, nogal oudbollig en niet echt functioneel. Nadat Madelon de Graauw het creative design had gemaakt, mocht ik aan de slag om haar website de eigentijdse look and feel te geven waarnaar Anamaria op zoek was. De nieuwe website heeft een eenvoudig en overzichtelijk menu, is visueel aantrekkelijker en meer gericht op bezoekersrespons.

Marjon Krouwels-Trainer-Coach

Marjon Krouwels Trainer-Coach

Marjon is erkend coach en richt haar praktijk op timemanagement. Haar coaching vergroot jouw beslissingskracht en maakt dat je je gelukkiger en energieker voelt. Na afloop ga je de dingen doen die jij belangrijk vindt en waarvan jij weet dat die goed voor je zijn. Als jouw persoonlijke coach leert Marjon jou weer de regisseur van je eigen bestaan te worden. Je leert meer over de werkelijk belangrijke dingen in jouw bestaan en over het realiseren van jouw dromen. De training Timemanagement is bedoeld voor iedereen die ervaart dat zijn of haar bestaan te vol is. De training is ook geschikt voor iedereen die de neiging heeft het genieten uit te stellen tot later. Marjon zorgt ervoor dat je weer zicht krijgt op al je onafgemaakte zaken, je onvervulde dromen en je eventuele onoprechtheid naar jezelf. Bekijk de website van Marjon hier.

Je Bedrijf Op Orde

Je Bedrijf Op Orde

Brigitte Pasma van Je Bedrijf Op Orde is al enkele jaren mijn belastingconsulent. Brigitte wilde een nieuwe, eigentijdse website die duidelijk maakt dat je bij Je Bedrijf Op Orde terecht voor afzonderlijke zaken, maar ook kunt kiezen voor een financieel maandabonnement, zodat je geen omkijken meer hebt naar veel voorkomende en noodzakelijke ondernemersactiviteiten, zoals de online boekhouding, de aangifte omzetbelasting, het opstellen van een jaarrapport en de aangifte inkomstenbelasting. Daarnaast geeft Brigitte workshops op maat.

Bekijk de website van Je Bedrijf Op Orde hier.

Simone van de Wijdeven

Simone is een zeer gewaardeerde tekstschrijver. Daarnaast is zij tolk-vertaler en taaltrainer. Sinds kort is Simone ook auteur; in november 2017 verscheen haar eerste boek “Aminata, tussen hoop en vrees”. Een indrukwekkend boek, dat de lezer in de huid laat kruipen van een Afrikaans meisje, asielzoekster en slachtoffer van mensenhandel.

Simone schrijft omdat zij het heerlijk vindt om haar gedachten en gevoelens op papier te zetten. Schrijven is haar uitlaatklep. Simone vroeg mij voor haar een website te bouwen waarbij het in één oogopslag duidelijk wordt wat zij doet en wat haar beweegt.

Bekijk Simone’s website hier.

Website Haastje Repje Amsterdam

Haastje Repje

Haastje Repje Amsterdam is al ruim dertig jaar een begrip, zowel binnen als buiten Amsterdam. Haastje Repje Amsterdam – in april 2017 verhuisd van de Ferdinand Bolstraat naar de Van Woustraat in de Amsterdamse Pijp – is een eigenzinnige, bijzondere winkel met een enthousiast verkoopteam. Het nieuwe pand met de prachtige gevel en mooie etalage is een blikvanger die zowel de ambitie van deze damesmodezaak weerspiegelt als een schitterend decor vormt voor de modieuze collectie in de winkel. Eigenaresse Brigitte Engels vroeg mij een website te maken die duidelijk maakt dat winkelen bij Haastje Repje Amsterdam een ware beleving is.

Bekijk haar website hier.
Je kunt Haastje Repje ook volgen op Facebook en Instagram.

portfolio

Denise van de Ven Uitvaarten

Denise van de Ven wilde een eigentijdse website voor haar bijzondere uitvaartonderneming die haar motto ‘afscheid nemen op natuurlijke en liefdevolle wijze’ zou uitstralen. Denise: “Door Rob in te schakelen, heeft m’n website een betere structurering gekregen. Ook gaf Rob adviezen om de site meer ‘publiekgericht’ te maken. M’n website heeft nu de heldere en natuurlijke uitstraling die ik voor ogen had. Rob, bedankt!”

Neem een kijkje op haar website of bekijk haar LinkedIn profiel.

Website Bureau Gerlings

Bureau Gerlings – Omgevingspsychologie

Marjet Gerlings wilde een website voor haar nieuwe bedrijf die duidelijk maakt wat zij als omgevingspsycholoog in de praktijk voor buurt en mens kan betekenen. Marjet over onze samenwerking: “Veelzijdige Rob heeft als websitebouwer mij enorm geholpen. Vriendelijk en kalm heeft hij mij door alle noodzakelijke stappen en stadia van het website-bouwen geloodst. Ik ben zeer tevreden over het resultaat en daarnaast blij met de samenwerking! Als u een betrouwbare, kundige, aardige websitebouwer zoekt die u helpt bij het hele proces van niets tot goedwerkende website met alles erop en eraan… denk aan Rob!! En, niet onbelangrijk: een prima prijs – kwaliteit verhouding!” Meer over Bureau Gerlings en Marjet en haar vakgebied kun je vinden op haar website, haar LinkedIn profiel en op Facebook.

Jan Jongbloed Marketing & Communicatie

Jan Jongbloed – Marketing en Communicatie

Jan Jongbloed besloot 10 jaar geleden om verder te gaan als zelfstandig adviseur. Hij voelde weinig voor een managementfunctie en koos voor de inhoud. Jan vroeg mij een website voor hem te bouwen met een eenvoudige structuur, die in één oogopslag duidelijk maakt wat Jan als marketing- en communicatieman te bieden heeft. Jan helpt ondernemers en overheden om hun marketingpraktijk te verbeteren. Hij geeft heldere en realistische adviezen en bedenkt acties die werken, zodat zijn klanten worden opgemerkt. Op zijn website laat Jan zijn ervaring, kennis en kunde op het gebied van marketing en communicatie zien. Voor meer informatie kunt u ook kijken op zijn LinkedIn profiel.

ZIN Energie en Beweging

Brigitte Vogel en Louis Bezems vormen samen het hart van ZIN Energie en Beweging. Brigitte en Louis beoefenen al jaren Taijiquan en Qigong. Beiden zijn vanuit een medische achtergrond gestart en het werd hun hobby en passie. Enkele jaren geleden hebben zij van hun passie hun werk gemaakt. Om dit uit te dragen, vroegen zij mij voor hen een eigentijdse website te maken, die bij dit gepassioneerde werk past en dit ook in woord en beeld laat zien. ZIN geeft adviezen, therapie en lessen in Taijiquan en Qigong. Hun motto is: “Versterk jouw energie op een natuurlijke manier. Met een positieve mindset kun jij jezelf op een goede manier veranderen. Zo kun jij jezelf ontladen en opladen en voel je je ontspannen en fit.” Meer informatie over ZIN Energie en Beweging vindt je op hun website en op Facebook.

Website Pianoles Jo Sporck

Pianoles Jo Sporck

Jo Sporck is een bevlogen pianodocent, degelijk opgeleid aan het conservatorium van Maastricht. Als pianodocent vindt hij het belangrijk dat zijn lessen voor iedereen toegankelijk en betaalbaar zijn. Iedereen kan altijd bij Pianoles Jo Sporck terecht, of je nou een beginner bent of een gevorderde. Jo organiseert ook voorspeelmiddagen en lezingen over muziek voor zijn leerlingen en hij bezoekt, samen met zijn leerlingen, concerten. Jo Sporck is tevens componist en als criticus heeft hij bovendien veel over klassieke muziek gepubliceerd. Jo vroeg mij een eenvoudige website te maken, die zijn professionaliteit en passie voor muziek uitstralen. De toegevoegde muziekfragmenten en oefeningen helpen iedereen die belangstelling heeft voor de piano om alvast een eerste stap te zetten.

Bekijk de website van Jo Sporck hier.

Madelon de Graauw – Grafisch Ontwerper

Madelon de Graauw heeft tien jaar gewerkt als art director bij Brave marketing, communicatie en design. In 2015 is zij als zelfstandig ondernemer gestart met haar eigen grafisch ontwerpbureau. Madelon had eerder met mij samengewerkt als grafisch ontwerper voor de website van Engels & Van Hummel, de eerste website die ik heb gebouwd in 2015. Nadat zij onze website had gezien, was zij zo enthousiast dat ze mij vroeg om haar oude website te vernieuwen en van een eigentijdse look te voorzien. Madelon’s werk is kleurrijk, speels en origineel. Ze wilde een rustige en relatief eenvoudige structuur en lay-out van de website, zodat haar werk voor zichzelf zou spreken. In haar vrije tijd schildert Madelon. Ook dat werk wilde ze op haar website laten zien. Natuurlijk vindt je Madelon ook op Facebook.

Website Engels & Van Hummel

Engels & Van Hummel

Caroline Engels en ik zijn in 2015 gestart met een servicebureau voor senioren.  De in totaal ongeveer 100.000 ouderen in verpleeghuizen kunnen binnenkort rekenen op voldoende personeel en meer persoonlijke aandacht. Dat is goed nieuws! De groep zelfstandig wonende ouderen is echter veel groter: ongeveer 800.000! Ook deze groep heeft veel behoefte aan persoonlijke hulp en aandacht, maar krijgt die vaak niet! Vaak omdat men geen kinderen heeft, of omdat deze ver weg wonen of omdat er weinig of geen contact mee is. Soms ook, omdat het gewoon lastig is om iemand te vinden die je kunt vertrouwen en waar je op kunt rekenen. Bij Engels & Van Hummel kun je terecht voor persoonlijke begeleiding en praktische hulp; betrouwbaar en op maat.

Kijk voor meer informatie op de website of op onze Facebookpagina.