Dus je wilt een website?

Waarom eigenlijk? Omdat je jouw verhaal wilt vertellen, klanten wilt bereiken, bezoekers wilt aantrekken of opdrachten wilt verwerven. Laat zien wat je voor mensen kunt betekenen! Dat kan met een professionele en volledig responsieve website. Ontworpen en gebouwd naar jouw wensen en behoeften. Afgestemd op jouw doelgroep. Die mee groeit met de ontwikkeling van jouw bedrijf. Goed vindbaar op het internet en met een overtuigende boodschap. Met een doordacht webdesign: jouw website moet immers goed voelen en er goed uitzien. Allemaal leuk en aardig, denk je misschien, maar wat kost dat wel niet? Dan kan ik je gerust stellen, zo’n website bouw ik voor je tegen een betaalbare prijs!

Professioneel

Gespecialiseerd in het bouwen van professionele WordPress websites.

Krachtige uitstraling

Voor particulieren, ZZP-ers, kleine ondernemers en organisaties.

Responsive

Past zich automatisch aan iedere schermgrootte aan.

Altijd goed zichtbaar

Herkent het device dat wordt gebruikt en stemt de weergave daarop af.

Betaalbaar

Bij mij heb je al een professionele website vanaf € 850.

Voor iedereen binnen bereik

De prijs voor jouw website hangt af van jouw doel, wensen en ambities.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Bekijk de opties en maak je keuze!
Opties

Samen werken aan een website naar jouw wensen

Meedenken en samen ontwikkelen

Samen bespreken we waar de nieuwe website aan moet voldoen en welke uitstraling je zoekt. Daarbij luister ik goed naar jouw wensen, denk ik mee, adviseer ik en kom ik pro-actief met relevante voorstellen die aansluiten bij jouw kernwaarden, kernkwaliteiten en identiteit. Zo leggen we in goed overleg de basis voor jouw website!

Goed vindbaar

Ook jij wilt natuurlijk dat jouw website goed vindbaar is op internet. Daarom ontwikkel ik zoekmachine vriendelijke websites en zorg ik ervoor dat jouw website hoog in de lijst met zoekresultaten van Google komt. Door zoekmachine-optimalisatie (SEO) en het gebruik van de juiste keywords.

Aanzetten tot actie

Een website is een middel om jouw boodschap en passie krachtig over te brengen op je bezoekers. Dat niet alleen, je wilt de bezoeker ook verleiden tot actie. Daarom vertalen we samen jouw doelen naar call-to-actions, zoals: neem contact op, bekijk mijn portfolio, kijk eens naar deze video of schrijf je nu in voor mijn nieuwsbrief.

Gebruiksvriendelijk

Na het vaststellen van het doel van de website en voor wie de website bedoeld is, zorgen we samen voor een heldere en logische structuur, waardoor de informatie op de website goed wordt overgebracht en bezoekers deze snel en gemakkelijk kunnen vinden zonder op de website te verdwalen.

Responsive webdesign

Jouw website krijgt een responsive webdesign. Dit betekent dat de website zich aanpast aan een desktop computerscherm, laptop, tablet en mobiele telefoon. Het ontwerp van een responsive website schaalt mee met de afmetingen van een scherm, zonder in te leveren op de leesbaarheid van de tekst of gebruiksvriendelijkheid.

Gemakkelijk te beheren

Jouw website is eenvoudig te beheren. Omdat ik werk met het open source WordPress beheersysteem. Ik gebruik betrouwbare plugins en stabiele WordPress themes. Na het bouwen ontvang je een handleiding en krijg je een thuisinstructie zodat je zelf in je website  kunt werken.

Meer weten?

Neem dan contact op om te bespreken hoe wij samen kunnen werken aan een website naar jouw wensen!

Contact

Interessant? Deel dit met jouw vrienden en relaties!